Horoscoop Week 49

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 2 december tot en met 8 december 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): U kunt maar beter flexibel zijn, want deze week gaat er weinig zoals gepland. Telkens weer wijzigen plannen of gooit een ander de boel in de war. Geef niet op, na het weekend blijkt dat u uw doel wel bereikt.

STIER (22 april t/m 21 mei): U heeft de wind in de rug, beste Stier, en dat bevalt u wel. Het zit mee en daar geniet u van. Pas wel op dat uw plezier over het succes dat u ervaart niet omslaat in arrogantie, want in plaats van met u mee te genieten, zullen anderen u dan liever mijden.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Jammer maar waar: iemand van wie u veel verwacht, laat het afweten. Verbloem dit niet, maar trek uw conclusies. Dit is immers niet de eerste keer.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Er wordt veel van u verwacht en dat maakt u onzeker. U vraagt zich af of u kan waarmaken wat men van u hoopt en voelt zich niet op uw gemak. Een gesprek met uw partner zal duidelijkheid en opluchting brengen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U heeft behoefte aan ruimte om te doen wat u in uw hoofd heeft. Dit is echter niet zo snel deze week, wanneer het lijkt dat men u continu nodig heeft. Is het niet uw partner, dan is het wel weer familie of een collega die om hulp vraagt.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Er liggen kansen op liefdesgebied, maar het is wel zaak uzelf duidelijk te profileren. Laat zien wat u in huis heeft en heb geen vrees op de voorgrond te treden. Het is aan u een eerste contact te leggen, maar dan kan er iets heel bijzonders opbloeien.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U zit niet lekker in uw vel en reageert dit af op uw geliefde. Gemopper en gezeur; het maakt u niet aantrekkelijker voor de ander. Pas wanneer hij/zij dit duidelijk uitspreekt, komt u tot inkeer. Maar of het dan nog gezellig wordt?

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een ware Schorpioen heeft er geen moeite mee zich duidelijk uit te spreken, maar er zijn van die gevallen die wat meer tact vereisen. Dát voelt u deze week feilloos en maakt het daarom de perfecte week voor onderhandelingen en zakelijke besprekingen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Geduld is een schone zaak. U heeft een bepaald doel voor ogen, maar het behalen hiervan zal niet zomaar lukken. Uw liefdesleven gaat knallen met de vrijdag als uitspringer.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): De Steenbokken lopen over van de ideeën en ze blijken deze week nog vaak haalbaar ook. Geen wonder dat collega’s en vrienden graag om u heen vertoeven en met u samen werken.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U hoeft niet lang na te denken als iemand u om hulp vraagt, maar later in de week blijkt dat de bedoelingen van deze persoon niet oprecht zijn. Trek uw conclusies en laat u niet meeslepen in dit verhaal.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het is een goed moment om eens achterover te leunen, want veel zaken die de laatste tijd veel van uw aandacht vroegen, lopen momenteel gesmeerd. Misschien dat een paar dagen vrij of zelfs een vakantie een goed plan is.