IJsbaan van IJsvereniging ”Nooitgedacht” winterklaar

NIEUW-RODEN – De bestuursleden van ijsvereniging “Nooitgedacht” zijn afgelopen zaterdag 14 november weer druk bezig geweest om de ijsbaan winterklaar te maken voor het komende winterseizoen. De palen rond de wedstrijdbaan zijn weer geplaatst, de bestrating is hersteld en er is weer water op de baan gepompt. Daarnaast is de afgelopen weken weer de contributie geïnd bij de trouwe leden en donateurs.
In verband met de Corona maatregelen zal de geplande traditionele jaarvergadering van donderdag 26 november 2020 aanstaande dit jaar niet doorgaan.
Langs deze weg wil de Voorzitter Jakob Dijk, uittredend bestuurslid Jaap Pol bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en zal er worden gezocht naar een opvolger voor hem. Die hopelijk bij de volgende ledenvergadering in de kantine van de ijsvereniging aan de  Zevenhuisterweg bekend zal worden gemaakt.
Wie lid van de vereniging wil worden kan zich aanmelden bij de secretaris Mario Oosting. E-mail, ijsvereniging.nooitgedacht@ziggo.nl. De contributie bedraagt vijf euro per gezin (kinderen t/m 17 jaar), vanaf 18 jaar vijf euro per persoon. De contributie bedraagt na 1 december 7,00 euro.