‘Ik ben zo ongelooflijk trots’

miss

Thirza Miss Teen of Groningen

LEEK – Thirza Kregmeijer uit Leek is gekroond tot Miss Teen of Groningen. De verkiezing vond onlangs plaats in Martiniplaza in Groningen. Na verschillende selectierondes bleven er nog dertig meiden over die streden om verschillende titels voor zowel de provincie Groningen en Drenthe.
Thirza – zeventien jaar- werd uiteindelijk Miss Teen of Groningen. Ook werd ze Miss P 2015, wat inhoudt dat zij het gezicht wordt van de webshop
Miss P, een webshop voor dameskleding. ‘Ik vond de voorstelronde erg spannend. Dit was meteen in het begin. Er zitten zoveel mensen in de zaal en daar werd ik toch wel wat nerveus van.
Hierna viel de spanning van me af.
De bikinironde, galaronde en vragenronde verliepen super. Ik ben ongelooflijk trots dat ik deze titel heb behaald en
dat ik de provincie mag vertegenwoordiger tijdens de Miss teen of the Netherlands
verkiezing.’