Ilonka Hut – ter Burg

Ilonka

ZEVENHUIZEN – Ilonka Hut – ter Burg (FOTO) is de eerste vrouwelijke voorzitter van VV Zevenhuizen. Ze werd aangesteld tijdens de ledenvergadering die afgelopen woensdag gehouden werd gehouden. ‘De voorzittersrol binnen een vereniging is niet zomaar iets’, zegt ze. ‘Er wordt een representatieve, beleidsmatige en constructieve inbreng verwacht die er voor zorgt dat de vereniging goed draait en iedereen die zich inzet voor VV Zevenhuizen dit met plezier doet. Want dat is het doel wat we met z’n alleen voor ogen hebben. Een gezonde vereniging waar leden, vrijwilligers en toeschouwers in een veilige omgeving plezier aan de voetbalsport beleven.’ De nieuwe voorzitter draaide ondertussen al een aantal bestuursvergaderingen mee. ‘Het huidige bestuur bestaat uit kundige en ontzettend betrokken mensen die zich er volledig voor inzetten de vereniging te laten draaien. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met het bestuur goede dingen kan neerzetten. Ook de vrijwilligers die ik heb leren kennen, vervullen hun rol met veel inzet en betrokkenheid. Dit is een omgeving en sfeer die me aanspreekt en waar ik graag deel van uitmaak. Ik denk dat ik vanuit mijn HRM-achtergrond een goede invulling kan geven aan de rol van voorzitter.’