Inloopavond werkzaamheden Auwemalaan

LEEK – Op dinsdag 10 juli organiseert de gemeente Leek in het gemeentehuis tussen 17.30 en 20.00 uur een inloopavond over de werkzaamheden en de gevolgen daarvan aan de Auwemalaan in Leek.

Met het project HOV Leek wordt de busverbinding tussen Leek en Groningen verbeterd. Omdat de Auwemalaan en N372 daardoor gefaseerd gestremd zijn, worden er omleidingsroutes ingesteld voor vracht-, auto- en busverkeer. Dit betekent bijvoorbeeld dat de bus een andere route rijdt dan u gewend bent. Tijdens deze bijeenkomst willen wij u informeren over deze omleidingsroutes en welke gevolgen dit voor u heeft.

Fasering en bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Auwemalaan gefaseerd beperkt beschikbaar en af en toe plaatselijk helemaal gestremd. De uitvoering begint deze zomer. Tijdens de inloopbijeenkomst krijgt u hierover nadere informatie.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor de inloopbijeenkomst op dinsdag 10 juli 2018 tussen 17.30 en 20.00 uur in het gemeentehuis van Leek aan de Tolberterstraat 66. Medewerkers van het project zijn aanwezig op deze avond om u als omwonenden van informatie te voorzien.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden in Leek, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van het project via telefoonnummer 0594 – 55 15 15 of per e-mail: hov@leek.nl of kijk op www.leek.nl/hov.

Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) Leek

De provincie Groningen en de gemeente Leek willen de busverbindingen tussen Leek en Groningen verbeteren. Hiervoor moet langs de route een aantal maatregelen worden genomen, zoals de aanleg van een P+R bij de A7 en een busbaan aan de zuidzijde van Oostindie. Meer informatie over het project HOV Leek is te vinden op www.leek.nl/hov.