Jacco, Renske of de estafetteploeg?

roden flotar groep 1

roden flotar groep 2roden flotat sportman 1roden flotat sportvrouw 1roden flotat sportvrouw 2‘sporters met een beperking’

RODEN – In de Pompstee in Roden wordt zaterdag 16 januari Sportgala Noordenveld gehouden. De Krant stelt elke week de genomineerden per categorie voor. Deze keer de sporters met een beperking. Stemmen? Dat kan via onderstaande bon en via www.sportnoordenveld.nl.
Eerste kandidaat is Jacco Brink. Hij is al vanaf de oprichting lid van Flotar Roden, al bijna 25 jaar. Jacco is er altijd en altijd even enthousiast. De disciplines zwemmen en aquajoggen liggen hem goed en Jacco is altijd even fanatiek. Jacco is een leuke en heel sportieve man die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden.
Kandidaat nummer twee is Renske Wekema. Zij is van Flotar Roden de zwemster die op dit moment de meeste progressie maakt. Ze is heel leergierig, en altijd in om wat nieuws te leren. Haar techniek gaat met sprongen vooruit en dat is te zien in de resultaten. Elke wedstrijd komt ze met goud terug naar Roden, sinds kort ook op de honderd meter vrijeslag.
De estafetteploeg van Flotar Roden won in 2015 weer heel veel medailles en bekers. De mooiste? Dat was die van de 1-uursestafette. Met elkaar zwommen ze 3390,57 meter, goed voor een mooie tweede plaats, Het estafetteteam bestaat uit Lukina Rutgers, Renske Wekema, Gilia Alveringh, Ronald Suurd, Joella Wiggering, Atje de Boer, Alexander Wassenaar en Liesanne Habing.