Jan Vayne

janvayne-166x166

RODEN – Niemand minder dan Jan Vayne (FOTO) zal de opening van de Jaarbeurs van het Noorden (19 september, 16.00 uur) luister bij zetten. Letterlijk luister: want uiteraard zal Vayne zijn zwarte vleugel gaan bespelen.
Vayne zal samen met de buitengewoon creatieve Willem Gunneman het grootste deel van de opening voor zijn rekening nemen. ‘
De opening krijgt iets meer show’, zegt Jan Dirk Zwerver, sinds kort bestuurslid van de Jaarbeurs van het Noorden. ‘ We hebben via onze geluidsman Jesper Schelling de contacten met Vayne kunnen leggen. We denken dat dit iets heel bijzonders kan worden.’ Behalve de twee artiesten en ongetwijfeld wat woordjes van de heren Van der Laan en Wolters, wordt ook bekend wie zich een jaar lang ‘ondernemer van het jaar’ mag noemen.
Na de opening – die tot 17.00 uur duurt- is er een extra bijeenkomst voor businessclubleden van de Jaarbeurs. Ook nieuw op de vrijdag is een artiest op het voorplein. ‘Het is de bedoeling dat Robert den Brok vanaf 17.00 uur op gaat treden’, zegt Zwerver. Den Brok zal tijdens de Rodermarkt verschillende keren optreden. ‘We hebben al een hotelkamertje voor hem geboekt’, lacht Zwerver.