Komend weekend theater in Norg

NORG – Op drie verschillende locaties is er het komend weekend van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus een Locatie Theater Weekend in Norg. Op drie verschillende locaties in het Norgse zullen een drietal voorstellingen gespeeld worden.

Het zijn bijzondere locaties op het Oosterveld in Norg, in Zuidvelde en  nabij een camperplek van een camping. ‘Goed te bereiken met auto, fiets of ter voet,’ zegt Ina Reijnders van stichting Amonet uit Norg. Zij zijn de initiatiefnemers van dit theaterweekend in Norg.

Evert, Wietse, Sander, Patrick, Vera en Sanam spelen het theaterstuk RUIS. ‘We doen dit op het Oosterveld in Norg. We benutten de kavels die nu nog te koop staan. Dat is een enorm stuk grond waar wij gebruik van kunnen maken. We gaan de ruimte goed gebruiken en je leert het land zo goed kennen. Het is er mooi.’

Podium 11 heet dit nieuwe initiatief van stichting Amonet. ‘Een theaterweekend gebaseerd op theater en ontmoeting vanuit het festivalterrein van stichting Kunsterf Norg. Het beloofd een podium te worden voor nieuwe jonge talentvolle ambitieuze makers die theater maken op locatie,’ zegt Ina Reijnders als voorzitter van stichting Amonet. Zo brengt RUIS het theaterstuk Het Kanaal, EMDR is de titel van theatergroep Vernaggogol en brengt Pim Kraan Leaving the Nest.

Vrijdagavond, zaterdag en zondag de gehele dag worden de voorstellingen gespeeld op de locaties. Kaarten zijn te verkrijgen bij Kunsterf Nog Brinkstraat 1 in Norg. Even kijken op www.amonet.nl kan natuurlijk ook.