KTP Nieuw Roden op jacht naar de Play-offs

NIEUW RODEN -
Pro Futsal Club was voor KTP Nieuw Roden een niet te onderschatten tegenstander. Renee Huizinga zette al na 4 minuten de toon. 0-1. Hoog druk zetten leverde kansen op. In de 9é en 10é minuut krijgt de keeper van PFC twee doelpunten op haar naam na inzet van Linda Visser en Renee Huizinga. Wonderlijke beslissing van de arbitrage. Laura van Enck strafte een fout van KTP af. 1-3 na een kwartier spelen. Linda Visser mocht vervolgens wel een doelpunt op haar naam schrijven.

Gelijk in de tweede helft werd door onoplettendheid Jasmijn Jansen de plaaggeest van KTP. 2-4 al in de derde minuut van de tweede helft. Renee Huizinga, Linda Visser en Jildau Huitema voerden de stand geleidelijk op naar 2-7, waarna de aanvoerster van PFC in de 35é minuut al haar inzet beloond ziet met de 3-7. Twee minuten er na zet wederom Renee Huizinga de eindstand op het bord 3-8. Een terechte overwinning van KTP Nieuw Roden die de gehele wedstrijd domineerde.