KTP Nieuw Roden wint overtuigend van Futsal Apeldoorn.

RODEN – Vooraf heeft trainer Andy de Jong aangegeven, dat Futsal Apeldoorn een lastige tegenstander is. De uitwedstrijd werd namelijk verloren. Wel is hij goed gestemd over de uitslag, temeer zijn ploeg op het moment in een goede flow zit.

Zoals verwacht neemt KTP het initiatief. Dat resulteert al snel in een voorsprong.  Aline van den Berg scoort de een nul na een goede assist van Nancy Loth. Dezelfde Loth test in het verdere vervolg de goede keepster van Apeldoorn.  KTP laat vervolgens mooi opgezette aanvallen zien. Dat leidt dan ook naar de verdiende 2-0 voorsprong door Amber Bandringa.

Futsal Apeldoorn laat zich in de eerste helft driemaal zien voor het doel van Nieuw Roden. De attente Joukje van der Meer maakt door goede reddingen deze mogelijkheden onschadelijk. De tweede helft biedt meer spektakel voor het in grote getale publiek. KTP schroeft het tempo op en dit resulteert in vele kansen voor de thuisclub. Apeldoorn stelt hier weinig tegenover. Kansen voor Grytsje van den Berg, Nancy Loth en Amber Bandringa leveren geen doelpunten op. Pas vijf minuten voor tijd rondt Amber Bandringa de haar zelf opgezette aanval netjes af. Stand 3-0. Twee minuten later is het dezelfde Bandringa die haar derde goal van de avond produceert en de vierde voor KTP. Een onoplettendheid in de laatste minuut geeft Apeldoorn de kans de eretreffer te scoren. Eindstand: 4-1. Al met al een goede wedstrijd voor de thuisclub. KTP Nieuw Roden heeft laten zien een voortreffelijke bespeler van sportcentrum De Hullen in Roden kan worden.