KTP Puntloos van Zuidoost naar Noordoost

NIEUW RODEN - Na vorige week een prima partij te hebben gespeeld tegen Pernis, kon KTP Nieuw Roden met goede moed afreizen naar Zuidoost United in Amsterdam. Het niet kunnen beschikken over een drietal spelers, gaf de kans aan twee junioren. Esmee de Vries (16) en Larissa Nijland (15) zorgden voor een gemiddelde leeftijd van 20 jaar bij KTP Nieuw Roden. KTP voerde minder goed haar taken uit als de week ervoor. Tot de 15e minuut in de eerste helft werd er nog goed stand gehouden. Dit ondanks de eerste snelle tegenstreffer in de 3e minuut van Michelle Playfair. In de 15e en 17e minuut was Latoya Mitchell onhoudbaar en zorgde voor een 3-0 ruststand. In de tweede helft werden er door KTP meer risico’s genomen om een doelpunt te forceren. Echter de counters waren niet goed genoeg, ook niet in de overtal situaties. Met als gevolg dat bij balverlies, een fantastisch spelende Michelle Playfair, KTP de bal 3 keer uit het net liet rapen. De eindstand 6-0 was dan ook terecht. Gezien de andere uitslagen (1-12, 0-15, 2-0) in de competitie niet eens echt slecht.