KV Noordenveld nu alleen koploper

RODEN – Door een overwinning op Olympia is KV Noordenveld uit Roden nu alleen koploper in de tweede klasse. Na een 8-10 ruststand werd uiteindelijk met 13-17 gewonnen. Een verdiende zege in een overigens bikkelharde wedstrijd. Noordenveld is nog steeds ongeslagen en heeft nu twee punten voorsprong op de concurrentie. Volgende week wacht de derby tegen Rodenburg. Het duel in de Hullen in Roden begint om 19.30 uur. OWK uit Oostwold kwam niet verder dan een 19-19 remise tegen Wez Handich. Het duel was spijkerhard en tumultueus. In de laatste minuten begon ook het publiek zich er nog eens mee bemoeien en was de chaos compleet. OWK maakt zich nu op voor de topper tegen Apollo, een cruciaal duel in de strijd om de bovenste plekken. Rodenburg uit Leek won wel. ZKC werd met 18-19 verslagen. Rodenburg legde de basis van de zege nadrukkelijk in de eerste helft en had in de slotseconden geluk dat een poging van ZKC net geen doel trof en de gelijkmaker dus uitbleef. Al met al was de zege voor de Leeksters echter wel verdiend.