KV Noordenveld verliest opnieuw

REGIO – De korfballers van KV Noordenveld uit Roden verloren zaterdag met 10-12 van TDK. Een ongelooflijke nederlaag, want Noordenveld stond met 8-2 voor. Op de een of andere manier ontbrak het de ploeg na een goede start aan bezieling, waardoor de gasten uit Deinum terug in de wedstrijd konden komen. Sterker nog, de bezoekers bogen de achterstand eenvoudig om en wonnen uiteindelijk volkomen verdiend op basis van veel meer strijd met 10-12.
OWK verkocht de huid duur tegen titelfavoriet AVO maar verloor wel: 14-18. De ploeg van Michel Daling streed voor wat het waard was, de bezoekers bleken echter net even beter. OWK maakte echter een gretige indruk en de ploeg hoeft zich zeker niet te schamen voor de toch al min of meer ingecalculeerde nederlaag. Met iets meer geluk was een punt zelfs mogelijk geweest.
DES uit Norg won wel, met 18-19 van Roreko. DES speelde een goede eerste helft, hield de zaak goed dicht en koos zorgvuldig de kansen. In de tweede helft ging Roreko anders verdedigen en hierdoor kregen de Norgers het lastiger. De thuisclub kwam zo terug in de wedstrijd maar kon geen enkele keer langszij komen. De nipte zege voor DES was al met al dan ook verdiend.