Larissa Verhoef

06-01-2012 VEENENDAAL - Larissa Verhoeff heeft een boek geschreven over afvallen. (En dat ze vaak nog 's avonds naar de Mac ging) FOTO SHODY CAREMAN

NORG – Larissa Verhoef (FOTO) geeft een gratis lezing in Norg. Verhoef is vooral bekend geworden door het schrijven van het boek ‘Vette Pech’. Larissa Verhoef is na een heftige burn-out ‘ontploft’’, zoals ze zelf zegt. Het leek wel alsof ze dagelijks kilo’s aankwam.
Ze herkende zichzelf niet meer en kwam er achter dat dikkerdjes anders worden behandeld. Het lukte Larissa om haar eetgedrag blijvend te veranderen en in beweging te komen. Tegenwoordig sport ze drie keer per week. Over haar strijd met de kilo’s en zichzelf heeft ze ‘Vette Pech’ geschreven.
Tijdens haar lezing vertelt ze eerlijk over het maken van bewuste keuzes, ups en downs en de lange reis terug naar zichzelf. Ze wil bezoekers inspireren om ook een verandering in gang te zetten. De lezing vindt plaats op zaterdag 20 juni.
De gratis lezing vindt plaats bij café Zwaneveld in Norg en begint om 14.00 uur. Mensen die er bij willen zijn kunnen zich tot 18 juni opgeven bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via 0592-613213 of via projectleiderbeweegdorpnorg@gmail.com.