Last van ongedierte? Traas Ongediertebestrijding lost het op. Goed en snel

Traas Ongediertebestrijding

MARUM – Wespen, klustervliegen, zilvervisjes of houtworm. En wat dacht je van muizen? Of ratten? Niet de meest fijne gasten in of rondom je huis toch? Vliegende of kruipende insecten en ander ongedierte kunnen voor een hoop overlast zorgen. Heb je last van deze ongenode gasten is het slim om direct Allard Westera van Traas Ongediertebestrijding in te schakelen. Het bedrijf in Marum houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van alle soorten ongedierte op allerlei manieren. Van het bestrijden van houtaantasters tot het aanbrengen van wering en het opstellen van hygiëne- en ongediertepreventieplannen voor (horeca)bedrijven.

Traas Ongediertebestrijding lost overlast van ongedierte snel en efficiënt op. Traas beschikt over de allermodernste methodes om ongewenste insecten, knaagdieren, vogels, schimmels (zwammen) te bestrijden en te weren. “Ieder soort ongedierte vraagt om een andere aanpak. Traas is een landelijk opererende franchise organisatie en hebben alle kennis in huis om ongedierte op de juiste manier te bestrijden”, vertelt Westra. “In de zomerperiode ervaren mensen vaak overlast van wespen of klustervliegen. Nesten die soms op heel lastige plekken zitten. Nu is het nog aardig rustig, maar straks kan dat in één keer veranderen. Daar moet je direct op kunnen anticiperen. Omdat we over een vast team van opgeleide medewerkers beschikken, lukt dat altijd.”

Westra maakt ook ongedierte preventieplannen. “Dat doen we onder andere voor horecabedrijven. We schrijven het plan volgens de HACCP-norm voeren controles uit. Zo is de ondernemer altijd ontzorgd en verzekerd van een optimale hygiëne. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) hoeft maar één muizenkeutel te vinden en de ondernemer is de klos.” Traas is in het bezit het Keurmerk plaagdier management, ISO 9001 en het VCA bedrijfscertificaat. Daarmee is de klant altijd verzekerd van een goede service en kwaliteit. Onmiddellijk even noteren in de agenda dus, Traas Ongediertebestrijding in Marum. Of beter: opslaan in je telefoon. Want voor je het weet wordt je opgeschrikt door ongewenst bezoek! Traas Ongediertebestrijding, Poortweg 9 Marum. Telefoon: 0594-820996. www.traas.nl