Leekster Eagles op de valreep ten onder

LEEK – Leekster Eagles heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door te verliezen van Urk, dat in de slotfase de winnende scoorde. Er stond veel op het spel. De revanche voor de eerdere verloren partij en een plaats voor de play-offs. Het duel was lang in evenwicht. De gasten scoorden vlak voor rust de 0-1 en trokken de lijn door in de tweede helft: 0-2. Het venijn zat in de staart. De Witte Adelaars wisten met moeite de achterstand weg te werken door treffers van Mo Bellghroup en Freddie van der Velde. Een punt leek in de knip, maar enkele seconden voor tijd maakten de bezoekers na een keepersfout toch nog de 2-3. De Eagles zullen nu alles uit de kast moeten halen om nog in aanmerking te komen voor een play-off plek.