‘Lichamelijke/psychische klachten bij ouderen hebben sowieso extra aandacht nodig’

RODEN – Arie Buitenwerf is een Verdrentste Groninger. Dit jaar is hij een halve eeuw woonachtig in Roden. Daarom krijgt iedereen de mogelijkheid van een gratis proefconsult t/m eind augustus 2018 van een half uur. Eerst een meting met een electro-acupunctuurapparaat waarmee Arie punten op vingers en tenen metingen verricht.

Arie vertelt: ‘In 1968 verhuisde mijn gezin vanuit de stad Groningen naar het prachtige Roden. Mijn zoontje had destijds veel last van astmatische bronchitis en vanwege de gezondere lucht een verdere omgeving gingen we verkassen. Ik begrijp best dat bepaalde personen het enigszins vreemd vinden als ik ze vertel door mijn gevoel wat de persoon in kwestie mankeert. Er zijn levens door bespaard, wat me uiteraard een enorm voldaan gevoel geeft. Het welzijn van mens en dier staat bij mij voorop (ik behandel ook paarden) Als therapeut besteed ik ook steeds meer aandacht aan het psychisch welzijn van jong tot oud. Depressies komen ook steeds meer voor. Bij meestal ouderen kan dementie alzheimer voor veel narigheid zorgen.

Ik werk veel – wat zeer intensief is –  met dementie waarbij de behandeling is gericht op (gedeeltelijk) herstel of het voorkomen dat de aandoening verergert, Het kan ook gaan om het aanleren van nieuwe vaardigheden. Met dementie kom ik bij voorkeur bij de persoon in zijn/haar vertrouwde eigen omgeving. Ik sta er versteld van hoe bij een cliënt met dementie het korte-termijn-geheugen opgekrikt wordt. Met voor mij vrij eenvoudige aanwijzingen constateer ik, dat het onthouden door de cliënt op korte termijn verbetert in vergelijking met enkele maanden geleden.

Mijn gevoel/aanvoelen en andere vaardigheden zullen deels zijn aangeboren, maar ik heb ook meerdere opleidingen nationaal en internationaal gevolgd op alternatief- en regulier niveau.

Waarmee ik nagenoeg ook altijd met een consult werk is Quantum Energy Power (QEP) Dit gaat met energie wat volgens de moderne natuurkunde heeft te maken me de foton, het kleinste deeltje met de meeste energie.      .

Het boeiende van Quantum Energy Power (QEP) is, dat van jong tot oud door het volgen van een workshop bij me de technieken kan aanleren. Men kan het met enkele anderen volgen of privélessen nemen.

De workshop is zodanig opgebouwd, dat het de cursist(e) duidelijk zal worden vanaf de basis hoe hij/zij zich de vaardigheden eigen kan maken.’

 

Gratis voorlichting omtrent zijn consulten en QEP workshops: A.D.(Arie) Buitenwerf

Statenlaan 126

9301 RP Roden (Drenthe)

T   050-5012889

M  06-14148885

E-mail: arie.buitenwerf@hetnet.nl