Maarten Oversier lanceert boek

RODEN – De bekende Roder regressie-reïncarnatietherapeut Maarten Oversier lanceert met ‘Bestaansrecht’ zijn debuut op 3 september. Nu al heeft het boek lovende recensies van een paar BN’ers. ‘Dit is het kookboek met het recept van je leven’, vindt chef-kok Herman den Blijker. Ook auteur en columniste Susan Smit is enthousiast: ‘Maarten helpt ons in dit magnifieke boek om ons onverwerkt verleden naar de oppervlakte te brengen zodat het gezien en geheeld kan worden – voor onszelf en voor het collectief.’

Traumatische ervaringen die onze voorouders doormaakten blokkeren ons huidige levensgeluk, weet Oversier als geen ander. Daarover gaat Bestaansrecht. Ruim 25 jaar intensieve reïncarnatie therapeutische praktijkvoering met zo’n 15000 sessies leggen de ongekende diepere oorzaken bloot van onze ‘moderne’ blokkades, ziekten en aandoeningen. Als therapeut en internationaal docent ontdekte Maarten dat de ons bekende actuele klachten in de basis altijd oorzakelijk te relateren zijn aan het leven van onze voorouders. De indianen, bij wie hij tientallen jaren intensief werd opgeleid, vertellen al eeuwen dat hun invloed op ons huidig leven enorm onderschat wordt. Zodoende wist hij niet alleen een werkveld bloot te leggen met een gigantisch transformerend potentieel, maar ook diepe voorouderlijke inzichten met bijbehorende genezingsprocessen toegankelijk te maken. De traumatische en veelal verdrongen ervaringen van onze vaders, moeders, (overgroot) opa’s en oma’s ontstonden in grote mate in de afschuwelijke olievlekken rond de invloed van twee wereldoorlogen en die van de kerk. In de verbinding met hen liggen eveneens de thema’s en ladingen besloten die wij vanuit vorige levens meedragen.

Aan de hand van zeer indrukwekkende praktijkvoorbeelden en opzienbarende herstelverhalen van cliënten legt Maarten in Bestaansrecht uit hoe deze invloeden herkend en ontkracht kunnen worden. Hierachter openbaart zich bovendien een scenario waaruit blijkt dat de mensheid al vele eeuwen bewust getraumatiseerd en geknecht wordt. De verbluffende resultaten van zijn werk, waarbij cliënten zelf actief betrokken zijn bij hun transformatieprocessen met de bijbehorende ongelooflijke inzichten, verdienen het voor het grote publiek bekend te worden.

Filmscenario Het boek leest als een spannend filmscenario dat je wereldbeeld kan veranderen. Noodlottige ongevallen, misbruik, extreme armoede, ontberingen, verraad en gedwongen abortussen uit vervlogen tijden, het komt allemaal voorbij. Bestaansrecht staat garant voor een adembenemend leesavontuur waarin de herkenning van persoonlijke thema’s uit je eigen familiegeschiedenis je direct raken. Het boek is vanaf september verkrijgbaar.