Meisjes MC1 MHC Roden overtuigend kampioen

RODEN - De competitie is nog in volle gang. Voor de hockeyers van MC1 van MHC Roden stonden nog drie wedstrijden op het programma. Alle voorgaande wedstrijden werden met winst afgesloten. Zaterdag kon het kampioenschap bij winst al binnengehaald worden. De tegenstander was HC Eelde. Zo’n wedstrijd brengt dan toch de nodige spanning mee. Maar ondanks deze spanning kwamen de meisjes toch al snel op voorsprong in de 1e helft.

Maar Eelde gaf zich maar niet zo gewonnen en bleef strijden voor een tegendoelpunt. Vlak voor rust viel de 2-0 van Roden. Met nog een helft te gaan kwam het kampioenschap wel heel dicht bij. In de 2e helft creëerde de meiden veel kansen maar tot scoren kwamen ze niet.

Na de volle 70 speelminuten klonk uiteindelijk het eindsignaal en was het kampioenschap een feit. Dit werd uiteraard gevierd met een groot applaus van het publiek, champagne en natuurlijk een taart. Een succesvol jaar: kampioen in de voorcompetitie, in de zaal en nu ook van de veldcompetitie. Een top prestatie van trainer/coach Myrthe Hopmans en speelsters: Merij, Anna, Lina, Manon, Britt, Sterre, Rosanne, Dewi, Charelle, Febe, Elise, Silke, Anouk, Nadine en Sophie.