Mevrouw Riepma blaast 101 kaarsjes uit

RODEN – Op zondag 4 juli vierde mevrouw Riepma haar 101e verjaardag. De jarige houdt nog altijd van spelletjes, lekker eten en muziek. Ook zingt zij graag mee met oude klassiekers als ‘Op de grote stille heide’ en ‘Bij de oude molen.’ Daarnaast is zij trots op haar drie kinderen, vijf kleinkinderen en negen achterkleinkinderen.

Inmiddels woont mevrouw Riepma al enige tijd in De Hullen, waar zij op de dag van haar verjaardag werd verrast met een overheerlijk ontbijt. Daarna was het tijd om met familie en medebewoners te genieten van koffie en taart. Zo werd het een zeer gezellige verjaardag. Een dag later deed mevrouw Riepma het feestje nog eens dunnetjes over, toen burgemeester Klaas Smid langskwam. Hij overhandigde haar een prachtig bos bloemen en bleef nog even voor een kop koffie en een gebakje. Het gesprek verliep wat moeizaam, omdat mevrouw Riepma tegenwoordig vrij doof is, maar volgens haar dochter waardeerde zij het bezoek van de burgemeester ontzettend.

Mevrouw Riepma houdt van spelletjes, lekker eten en muziek. Ook zingt zij graag mee met oude klassiekers als ‘Op de grote stille heide’ en ‘Bij de oude molen’. Zij heeft drie kinderen, vijf kleinkinderen en negen achterkleinkinderen waar zij heel trots op is.