‘Mijn stage in Noordenveld is me echt uitstekend bevallen’

Roden bloemetje Flowers and Lifestyle

Bloemetje van de Krant voor Rick Kattouw

RODEN – Nadat Mark Rozeveld uit Norg vorige week al een taart kreeg aangeboden, ontving Rick Kattouw afgelopen vrijdag een bloemetje van de Krant. Kent u ook iemand die een bloemetje of een taart verdient? Mail dan de krant: dekrant@media-totaal.nl.

Rick Kattouw dus. Hij sloot afgelopen vrijdag zijn stage bij Welzijn in Noordenveld af. ‘Rick liep inderdaad stage bij WiN en dan met name bij de PR-werkgroep. Deze werkgroep probeert de activiteiten van WiN en de sport- en cultuurcoaches zo goed en breed mogelijk in beeld te brengen’, zegt stagebegeleider Bob Hulshof. Rick maakte de afgelopen elf weken dus talrijke foto’s en verhalen. Voor WiN, voor Facebook en ook voor de Krant. ‘Rick heeft het prima gedaan. Aanvankelijk maakte hij foto’s en verhaaltjes, de laatste weken kon hij alleen foto’s maken vanwege een blessure aan de vinger. Rick gaat in elk geval met een voldoende de deur uit’, zeg Hulshof.
Kattouw, hij woont net als Hulshof in Oosterwolde, had het prima naar zijn zin in Noordenveld. ‘Ik vind het een leuker gebied dan waar ik zelf woon. Ook de mensen bij WiN waren heel prettig in de omgang. Ik studeer fotografie en journalistiek aan de Friese Poort in Drachten. Ik zit op de helft, moet nog twee jaar. Dit was een mooi moment om te zien of de journalistiek ook echt is wat ik wil. Na deze stage kan ik die vraag met een volmondig ja beantwoorden’, zegt Rick. Dan nog even over de vinger. ‘Ik ben keeper bij DIO Oosterwolde A1 en brak tijdens een wedstrijd mijn vinger. Ik hoop deze week de training weer op te pakken en hoop over een week of twee weer tussen de palen te staan. We staan bovenaan in de Eerste Klasse en doen dus volop mee om het kampioenschap.’ Vrijdag nam Rick zijn boeket bloemen – aangeboden door Flowers & Lifestyle in Roden- in ontvangst.