Mijn Zaak: Vakgarage Polling

Een jong gebruikte occasion met weinig kilometers voor een superscherpe prijs? Vakgarage Polling heeft hem voor je!

EELDE – Van heinde en verre komen autoliefhebbers naar Eelde. Van Groningen tot Amsterdam, van Den Helder tot Maastricht. Waarom? Omdat ze er zeker van zijn dat ze áltijd slagen bij Vakgarage Polling. De zaak staat namelijk bekend om z’n mooie, jong gebruikte auto’s voor een heel aantrekkelijke prijzen. Dankzij zijn enorme netwerk weet Wim Polling auto’s met weinig kilometers op de teller op te sporen bij dealers en fabrikanten uit Duitsland. Het prijsvoordeel berekent hij direct door aan zijn klanten. Nog iets waarvoor mensen graag naar Polling gaan: de fraaie 45-kilometer auto’s van Ligier, waarvan de garage aan de Hoofdweg 44 het officiële dealerschap heeft.

Al 28 jaar zit de vakgarage in Eelde. Destijds gestart door Wim Polling en inmiddels uitgegroeid tot een garagebedrijf met een vast team van 9 man. Allemaal goed opgeleide, professionele vakmensen met verstand van zaken. De garage heeft als reparateur, leverancier én verkoper van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken, een goede reputatie opgebouwd onder zowel particuliere als zakelijke rijders. Bij het bedrijf werken vier monteurs met alle benodigde papieren. Je kunt voor praktisch alles op gebied van auto’s bij Polling terecht, onder andere voor APK beurten en airco reparaties.

Zelf doet de ondernemer niets anders dan het internet afspeuren voor goede en eerlijke occasions van gewilde merken. Hij heeft zojuist vier VW ’s aangekocht van een dealer in Duitsland. “We doen veel import. Allemaal jonge auto’s met weinig kilometers. Die zijn in Duitsland veel goedkoper. Dat scheelt echt aanzienlijk.  De allernieuwste Polo bijvoorbeeld, de Comfortline. En de nieuwe Golf 7, die heeft niemand staan voor de prijs waarvoor wij ze aanbieden. Dat soort auto’s zijn binnen no time weg. Zo iets vertelt zich gauw door. Onze klanten komen overal vandaan. Zoekopdrachten doen we trouwens ook veel. Mensen kunnen hun wensen aangeven en wij vinden hem.”

45 kilometer auto’s

Ook voor een 45 kilometer auto ben je bij Vakgarage Polling aan het juiste adres. De zaak is dealer van de brommobielen van Ligier. Dankzij z’n robuuste gril, brede kont en z’n sportieve uitstraling is –ie nauwelijks van een normale auto te onderscheiden. En van binnen zijn de modellen van Ligier van alle gemakken voorzien: airco, navigatie, achteruitrijcamera, stoelverwarming; je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Een super handig stadswagentje waarmee je met gemak nog even langs de super kan. Want ruimte zat in de riante kofferbak van de Ligier. “Het is gewoon een heel complete auto met fijne rijeigenschappen. Je oren rammelen niet aan je hoofd, in tegenstelling tot sommige andere 45 kilometer wagens. We kunnen de Ligier in verschillende uitvoeringen leveren. En daarmee zijn we in deze regio uniek, want er zitten nauwelijks dealers van 45 kilometerauto’s in de buurt. Inruilen, reparatie en onderhoud doen we overigens ook.”

Voordelig tanken bij Polling

Nog een aanrader: tanken bij het Tamoil tankstation van Vakgarage Polling. Als je geen dief van je eigen portemonnee wilt zijn tenminste. Op woensdag, zaterdag en zondag gooi je namelijk extra voordeling je tank vol tijdens de forse kortingsacties van Tamoil. Ben je 18 cent per liter goedkoper uit op alle producten. “Vanaf dag één een megasucces. Het gaat de hele dag door hier aan de pomp”, weet de ondernemer.

 

Nou? Ook een fraaie, jonge VW, Audi, BMW, Opel of Japanner op je oprit waar je niet al teveel voor hoeft te betalen? Kom eens langs aan de Hoofdweg 44 in Eelde. Polling heeft standaard tussen de 50 en 80 occasions op voorraad! Vakgarage Polling is BOVAG en RDW erkend.

Kom vrijblijvend eens langs aan de Hoofdweg 44 in Eelde! De medewerkers van Vakgarage Polling staan je graag ter woord en informeren je over de mogelijkheden. Telefoon: 050 309 2627. Website: www.vakgaragepolling.nl.