Mooi dansweekend voor Dance Devotion

    RODEN – De teams van Dance Devotion uit Roden hebben een geweldig dansweekend achter de rug. Zo deden zij onlangs mee aan UDO World Championships en zondag 1 maart aan de voorrondes van de Noord-Nederlandse Kampioenschappen van DancEvent met resultaten die er niet om liegen. De vijf teams (The Juniors, Devoted, No Limit, Connected en Overload) namen deel in verschillende leeftijdscategorieën.

    Team Overload (zie foto) is zaterdag in de categorie boven 18 jaar eerste geworden en No Limit is bij diezelfde wedstrijd in de categorie onder 16 jaar derde geworden. Bij de voorrondes van de Noord-Nederlandse Kampioenschappen behaalde The Juniors de 10e plek van de 12, Devoted de 8e plek van de 17, No Limit de 1e prijs in een categorie van 14, Connected de 4e prijs van de 9 en Overload de 2e prijs in een categorie van 12.

    Naast deze wedstrijdteams biedt Dance Devotion ook recreatieve lessen aan. Deze lessen variëren van hiphop tot aan ballet en van modern tot aan pilates. Daarnaast zijn de lessen voor zowel kinderen als volwassenen. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.dance-devotion.nl. Men kan tweemaal gratis mee dansen.