Muziekvereniging Noordenveld organiseert opnieuw Blazersklas voor volwassenen

NOORDENVELD – Steeds meer volwassenen willen graag muzieklessen volgen. Maar ze worden vaak afgeremd, omdat er gedacht wordt dat het te moeilijk zou zijn om een instrument te leren bespelen. Niets is minder waar, maar muziekvereniging Noordenveld heeft afgelopen jaar bewezen, dat muziekles voor beginners evenals voor volwassenen die eerder een muziekinstrument hebben bespeeld een succes is. Zo heeft de vereniging nu volwassen leerlingen in opleiding en ook leerlingen die lid zijn geworden en nu meespelen in het harmonieorkest. Een uniek project in de gemeente Noordenveld.

Muziekvereniging Noordenveld start op 12 februari aanstaande met de nieuwe blazersklas. In tien lessen komen verschillende aspecten aan bod, waaronder kennismaken met het instrument, het bespelen van het instrument, noten leren lezen en samen spelen.  Kortom het hele scala van muziek leren spelen komt voorbij. Er zijn diverse instrumenten voor dit project beschikbaar gesteld, zoals dwarsfluit, saxofoon, klarinet, trompet, althoorn, euphonium enz.

De blazersklas is voor iedereen vanaf 17 jaar en start op woensdag 12 februari aanstaande en zal worden gehouden in muziekcentrum ‘Het Akkoord” van 20.00 tot 21.00 uur. Opgeven voor 30 januari.

De eerst tien lessen kosten tachtig euro.

Voor meer informatie over de blazersklas kan contact opgenomen worden met

Jacqueline Hagenauw 06-22259694

Of mail naar: algemenezaken@mvnoordenveld.nl