Nederlaag KV Noordenveld

REGIO – Na de winst tegen Hellas van vorige week moesten de korfballers van KV Noordenveld nu het onderspit delven. Tegen TDK werd nipt met 22-21 verloren. In de eerste helft liep het nog prima met de Roners, die zelfs een 4-10 voorsprong wisten te grijpen. Na de rust kwam echter de ommekeer en liet Noordenveld zich meeslepen in het fysieke geweld van TDK: 22-21. KV Sparta verloor ook, met 19-11 van Spirit. Sparta moest de eerste helft constant in de achtervolging maar hield de schade tot de rust beperkt: 8-7. Na de thee kon Sparta nog bijblijven tot 12-9, daarna bouwde Spirit de stand uit en trok de wedstrijd definitief naar zich toe. OWK uit Oostwold is na de 22-12 nederlaag tegen AVO nog steeds puntloos. Bij rust was de stand 9-6 en ook na de rust wist OWK nooit dichterbij te komen.