Nederlaag OWK; Noordenveld verliest ook

REGIO – De korfballers van Noordenveld uit Roden verloren zaterdag op eigen veld met 17-18 van DTL. In de eerste helft ging het nog prima voor de Roners, na een 3-6 achterstand scoorde de thuisploeg zes keer op rij en werd de rust gehaald met een voorsprong van 9-7. Een kwartier voor tijd stond Noordenveld ook nog voor: 15-13. Daarna gaf de ploeg – geheel onnodig- de wedstrijd alsnog uit handen. Door de zeperd staat Noordenveld samen met It Fean onderaan. OWK uit Oostwold verloor dit weekend met 18-14 van KIOS uit Ruinerwold. Gezien het wedstrijdbeeld was er sprake van een terechte nederlaag. OWK haalde niet het gebruikelijke niveau en bleek gewoon niet goed genoeg. In de eerste helft ging het duel nog mooi gelijk op. De 8-8 ruststand sprak wat dat betreft boekdelen. Na de thee maakte KIOS het verschil.