Nieuwjaarsconcert door Duo Puur

    clip_image001

    clip_image001[1]

    RODERWOLDE – Zondag 3 januari, 15.00 uur, zal het Duo Puur het nieuwjaarsconcert van de Culturele Driehoek Roderwolde verzorgen, dit keer in het Café het Rode Hert in Roderwolde. Duo Puur bestaat uit Petra van den Dolder-Heida, fluit en Annegreet Rouw, harp. Het Duo ontstond op het ArtEZ Conservatorium in Enschede, waar beiden zijn afgestudeerd.

    Zij verzorgen concerten met toegankelijke klassieke muziek op uiteenlopende plekken en voor diverse doelgroepen. Het repertoire bevat onder meer barokmuziek en eigentijdse werken voor fluit en harp.
    Een concert van Duo Puur is eerlijk, zonder opsmuk. Zij presenteren zichzelf zoals ze zijn en spelen muziek die zij mooi vinden. Het repertoire is illustratief voor het verhaal van Duo Puur, waaruit zij graag anekdotes vertellen. Door deze persoonlijke aanpak en kleine inkijkjes in de wereld achter de muziek, maken zij contact met het publiek en laat Duo Puur mensen delen in het enthousiasme voor klassieke muziek. De entree bedraagt negen euro en kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultureledriehoekroderwolde.webexpress.nl en bij Boekhandel Daan Nijman en Het Rode hert.