Noordenveld en OWK verliezen

REGIO – Zowel de korfballers van Noordenveld uit Roden als die van OWK uit Oostwold verloren dit weekend hun wedstrijden. Noordenveld dolf het onderspit tegen Parabool. Noordenveld liep al voor de rust een forse achterstand op (5-13) maar kwam voor de rust nog terug tot 8-14. Na de rust nam Noordenveld het initiatief, maar elke score van de Roners werd meteen beantwoord met een Groninger goal. Uiteindelijk verloor Noordenveld met 18-25.  Voor Noordenveld blijft er een minieme kans om het vege lijf te redden, zaterdag komt ROG naar Roden. OWK verloop nipt met 23-24 van Wordt Kwiek. De gasten begonnen sterk aan de wedstrijd en namen een voorsprong. Voor de rust werd de achterstand bijna weggewerkt door de ploeg uit Oostwold: 11-13.  OWK kwam in het tweede bedrijf terug tot 15-15. De wedstrijd bleef tot het einde spannend en de gasten wisten uiteindelijk beter met de spanning om te gaan. Ondanks de nederlaag staat de ploeg uit Oostwold nog altijd met een riante voorsprong van vier punten bovenaan in de tweede klasse.