Noordenveldse uitdaging op Jaarbeurs

RODEN – Dit jaar is de Noordenveldse Uitdaging van start gegaan. Een project dat vraag en aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar verbindt. Er zijn tot nu toe al een aantal succesvolle matches gemaakt. De Noordenveldse Uitdaging nodigt nu alle maatschappelijke organisaties uit om hun vraag of idee te komen indienen tijdens de Jaarbeurs van het Noorden. Informatie over de Noordenveldse Uitdaging is te vinden bij onder andere de stand van Mijn Makelaar Noordenveld.

De eerste succesverhalen zijn al binnen. Het dorpshuis in Altena kreeg een diascherm dat over was bij de Rabobank, autobedrijf Liewes bezorgt een jaar lang de post voor het Alzheimercafé en Enjoy heeft poloshirts gesponsord voor het prokkelkoor The blue ladies. De Uitdaging bemiddelt niet alleen in materialen, maar ook in middelen en in menskracht. Organisaties kunnen ondernemers ook vragen om hun kennis te delen. Zo heeft de Kledingbank hulp gevraagd bij het inrichten van hun magazijn. Dit omdat zij moeite hadden hun voorraad goed op te slaan. Bedrijven kunnen ook bijvoorbeeld financiële kennis delen of helpen met een haalbaarheidsonderzoek.

Om de Noordenveldse Uitdaging verdere bekendheid te geven zijn is men zichtbaar aanwezig op de Jaarbeurs van het Noorden. Bij meerdere stands van deelnemende ondernemers op de beurs ligt informatie over de uitdaging. Ook is er voor maatschappelijke organisaties de mogelijkheid om hun vragen en ideeën aan de Noordenveldse Uitdaging voor te leggen bij de stand van Mijn Makelaar Noordenveld. Manager van De Uitdaging, Tanja Haseloop zegt ‘wij nodigen maatschappelijke organisaties met klem uit om hun ideeën en plannen aan ons voor te leggen. We hebben een heel gemotiveerde ondernemersgroep die graag met de vragen van de organisaties aan de slag gaat. Niet iedere vraag past misschien binnen de Noordenveldse Uitdaging, maar we kijken er graag naar en kunnen eventueel ook weer doorverwijzen. Uiteraard is het ook mogelijk om het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Dit kan via www.noordenveldse uitdaging.nl/vraag-aanbod/aanvraag-indienen.’