Noordseveld viert 5-jarig bestaan

REGIO – Energie Coöperatie Noordseveld bestaat deze zomer vijf jaar, tijd voor een feestje. Het bestuur nodigt alle leden en sympathisanten uit voor een gezellige barbecue op 2 september.  Noordseveld is een groeiende beweging. Kort geleden verwelkomde ze de 100e klant voor het eigen coöperatieve energiebedrijf Noordelijk Lokaal Duurzaam. Noordseveld is intussen de op twee na grootste energiecoöperatie van Noord-Nederland. Ze wil graag nog verder groeien en nog meer Noordenvelders helpen bij het isoleren van hun woning of de aanschaf van zonnepanelen.

Met de aanleg van collectieve zonneparken wil Noordseveld ook zelf duurzame energie gaan opwekken. Ze doet dit samen met zoveel mogelijk Noordenvelders. De eerste twee projecten zijn in voorbereiding! Kijk voor meer informatie op de website.

Richard en Susanne Ton, Klaas Dolsma en Jeroen Niezen verwelkomen alle leden en sympathisanten graag tijdens een gezellige barbecue op 2 september om 18.0 uur aan de Steeg 5 in Langelo. Graag even opgeven via info@noordseveld.nl Kosten 10 euro.