‘Ons Belang’ en De Paiser Meul werken samen

|||
||| Foto: |||
actueel
PEIZE – Ambachtelijke bakkerij Ons Belang en De Paiser Meul hebben besloten om intensief te gaan samenwerken. Ons Belang heeft een rijke, bijzondere historie en wil haar marktaandeel in de regio versterken. Dat gaat onder andere gebeuren door ingrediënten voor de broodproducten te gebruiken die door De Paiser Meul worden gemaakt. Door deze samenwerking zal het assortiment van beide bedrijven uniek worden in de regio. Nu al komen klanten van ver uit de omgeving naar Peize, maar dat moeten er nog vele meer gaan worden als het aan Rolf Koning van De Paiser Meul ligt. Vrijdag lanceerden de bakkers van beide bedrijven hun eerste gezamenlijke product: het zuurdesem brood. Dit brood is onderdeel van de nieuwe PUUR lijn van Ons Belang. Een zeer gezonde broodsoort zonder conserveringsmiddelen, weinig zout en gemaakt van honderd procent molenmeel. Ook op het personele vlak gaat de samenwerking gestalte krijgen. Onderdeel daarvan zal de uitwisseling van personeel tussen beide bedrijven zijn. Bovendien zal Rolf Koning met ingang van 1 januari 2017 de leiding krijgen over Ons Belang. De huidige activiteiten vanuit de molen in Peize zullen onverminderd worden voortgezet. Met de heropening van de vernieuwde winkel, een nieuw assortiment en nieuwe leiding slaat Ons Belang na ruim honderd jaar andere wegen in om de bakkerij weer tot bloei te brengen.
|||
|||
|||

UIT DE KRANT