Open 25+ toernooi NTV op de kaart gezet

NORG – Vorige week heeft de NTV haar eerste open 25+ toernooi georganiseerd. Er werd gespeeld in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD variërend in de speelsterkte van 5 tot en met 8. De opzet was in poules zodat iedereen zoveel mogelijk wedstrijden kon spelen. De deelnemers waren enthousiast om na de zomervakantie de tennisstrijd weer aan te gaan. Door het spelen in een poulesysteem waren de deelnemers regelmatig op het tennispark in Norg te zien. De organisatie was tevreden met 70 deelnemers voor deze eerste editie van dit toernooi. Van de 70 deelnemers kwamen twintig spelers van buiten de Norger Tennisvereniging. Op zondag werden de finales afgewerkt. De deelnemers en organisatie kunnen terugkijken op een prachtig toernooi en de kreet “wij komen volgend jaar zeker terug” werd vaak gehoord in het clubhuis. Naast de geldprijzen ontvingen de winnaars tevens een prachtige zonnebloem.