Paiser Hopsingers doet het met Imca Marina

paiserhopsingers

PEIZE – Het Peizer gemengd koor De Paiser Hopsingers viert dit jaar het derde lustrum. Het koor werd in april 2000 opgericht door Theo Mensinga en Wim Ensing en bestaat uit zestig leden en wordt muzikaal begeleid door een eigen combo. Na een korte periode met wisselende dirigenten werd Jur Eckhardt de vaste dirigent. Onder zijn leiding werd het repertoire meer en meer uitgebreid.
Tijdens het tienjarig bestaan van het koor gaf hij het stokje over aan de toen 17-jarige Mark Pepping, Mark zwaait nog steeds met het dirigentenstokje en brengt met zijn enthousiasme en muziekkennis het koor tot grote hoogte.
De feestcommissie heeft voor het jubileum Imca Marina weten te strikken. De Paiser Hopsingers zal met haar een ‘a-meezing-tour’ houden langs café Ensing (2 mei, 20.30 uur), de Brinkhof in Norg (9 mei, 20.30 uur) en VanBeresteyn in Veendam (16 mei, 20.30 uur).
De entree is telkens tien euro. Kaarten zijn op 30 maart verkrijgbaar bij café Ensing in Peize. Om 18.30 uur voor donateurs, vanaf 19.00 uur voor overige belangstellenden. Vanaf 31 maart zijn kaarten te koop bij de bibliotheek in Norg en vanaf die dag ook in Veendam. Ook kunnen kaarten via de website www.paiserhopsingers.nl besteld worden.