PaisPop: het leukste muziekevenement van Peize

PEIZE – Peize staat zaterdag (23 januari, 20.00 uur) weer in het teken van PaisPop, dat al weer voor de negende keer georganiseerd wordt. Voor de editie van volgend jaar kunnen inwoners van Peize de setlist bepalen door via www.paispop z’n favoriete nummers door te geven.
‘PaisPop begon als een leuk ideetje, maar is uitgegroeid tot een jaarlijks muziekevenement waar heel veel dorpsgenoten naar uitkijken en van genieten’, zeggen de bestuursleden Caroline, Monique, Petrick en Robert. ‘Zaterdag staan er weer meer dan veertig verschillende muzikanten, zangers en zangeressen op het podium. We zijn trots dat we met de input van deze groep allemaal nieuwe nummers hebben gevonden. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om er een topavond van te maken. We hebben weer drie basisbands gevormd, die elk een aantal blokken met nummers begeleiden. Minder wisselingen dus, wat meer rust op het podium. Daarnaast hebben we dit jaar een extra podium gebouwd voor de zangeressen en de Paiser blaaskapel.’
Rond middernacht zijn de live optredens in zaal Boonstra afgelopen en zal DJ Martino del Bunnik de dansvloer voorzien van stuwende en swingende muziek. Zie ook www.paispop.nl.