Ontvang het perfecte geschenk met Cadeau4Jou!

Partner nieuws

Wil je jouw werknemers of relaties een cadeau geven dat écht gewaardeerd wordt? Geef ze de vrijheid om zelf te kiezen met Cadeau4Jou. Met deze unieke service hebben ontvangers de mogelijkheid om uit honderden hoogwaardige cadeaus te kiezen, en afhankelijk van het bedrag kunnen ze zelfs meerdere geschenken selecteren. Cadeau4Jou is beschikbaar in diverse waardes, vanaf stappen van €5,00! Cadeau4Jou werkt met punten, waardoor het besteedbare budget niet direct zichtbaar is voor de ontvanger. Ideaal voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, uitdiensttreding en natuurlijk de feestdagen! Bekijk nu de diverse mogelijkheden op https://www.kranenkerstpakketten.nl/ .

Hoe werkt het?

Met Cadeau4Jou creëer je eenvoudig je eigen webomgeving, volledig in lijn met de stijl en het thema van jouw organisatie. De ontvanger ontvangt een cadeaubon voor de webshop, waar ze kunnen inloggen en een keuze maken uit een breed assortiment cadeaus, dagjes uit, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en goede doelen. De gekozen geschenken worden vervolgens kosteloos naar het opgegeven adres verzonden.

De voordelen voor jouw bedrijf

Wat biedt Cadeau4Jou aan jou? Hier zijn enkele voordelen die jouw bedrijf kan ervaren:

??Luxe giftbox met eigen login

Geef een luxueuze touch aan de kerstbeleving door jouw medewerkers en relaties te verrassen met een gepersonaliseerde giftbox. De eigen login biedt exclusieve toegang tot hoogwaardige cadeaus, waar ontvangers hun persoonlijke keuzes kunnen maken.

??Gepersonaliseerde webshop

Maak indruk met een webshop die volledig is afgestemd op de stijl en waarden van jouw organisatie. Voeg bedrijfslogo’s, kleuren en zelfs een welkomsttekst of videoboodschap toe.

??Ruim assortiment aan cadeaus

Met Cadeau4Jou hebben ontvangers toegang tot een uitgebreid assortiment cadeaus van topkwaliteit. Van elektronica en verzorgingsproducten tot boeken, dagjes uit en meer.

??Snelle levering

Cadeau4Jou staat garant voor een snelle levering van de gekozen geschenken naar het opgegeven adres. Dit resulteert in een hoge mate van tevredenheid onder ontvangers.

Afbeelding met tekst, visitekaartje, Rechthoek, Merk

Automatisch gegenereerde beschrijvingCadeau4Jou Deluxe

Cadeau4Jou tilt het concept van kerstgeschenken naar een hoger niveau door medewerkers en relaties de vrijheid te geven om hun eigen cadeaus te kiezen. Met de extra opties van populaire cadeaukaarten, zoals Zalando, Wehkamp, Coolblue, Gall & Gall, Bijenkorf, C&A, Hunkemoller, Adidas, H&M, ICI Paris en Rituals, biedt Cadeau4Jou Deluxe een breed scala aan keuzes.

Hoe werkt Cadeau4Jou Deluxe?

1. Ontvangen van de E-voucher: de ontvangers krijgen een e-voucher met een unieke inlogcode via een e-mailbericht.

2. Gepersonaliseerde webshop: wij passen jouw webshop aan met een eigen logo, afbeeldingen en teksten, wat een persoonlijke touch toevoegt aan het keuzeproces.

3. Ruime Keuze op basis van punten: ontvangers kunnen kiezen uit een gevarieerd assortiment op basis van punten, met de mogelijkheid om zelf bij te betalen via iDeal voor extra flexibiliteit.

4. Gratis levering: geschenken worden gratis geleverd via betrouwbare post- en pakketpartners.

5. Snelle Verzending: geschenken die vóór 22.00 uur worden besteld, worden nog dezelfde dag verzonden.

Cadeau4Jou Deluxe staat voor ultieme keuzevrijheid en persoonlijke aandacht. Maak jouw kerstgeschenken dit jaar echt onvergetelijk! Laat je medewerkers en relaties genieten van een kerstcadeau dat past bij hun persoonlijke voorkeuren!



Cadeau4Jou - €30,00 deluxe met e-voucher — Kranen Kerstpakketten

UIT DE KRANT

Lees ook