Paul van Vliet in de Winsinghhof

Foto: Roy Beusker

RODEN – Theater de Winsinghhof heeft ook dit jaar weer een geweldige voorverkoopperiode. Deze loopt nog tot zaterdag 27 juni en er zijn nu al meer kaarten verkocht dan in andere jaren. Aan het einde van deze periode heeft de Winsinghhof nog een mooie verrassing.
Twee bijzondere shows die buiten de brochure om verkocht worden. Paul van Vliet -met Klaas van Dijk op de piano- komt op zondag 11 oktober met de try-out ‘Alleen op zondag’ naar de Winsinghhof. Dit programma is een prachtige selectie van het beste uit zijn repertoire, aangevuld met nieuwe teksten die op een scherpe manier reflecteren op de actualiteit. De unieke mix van komische types, persoonlijke liedjes en meeslepende verhalen is zeldzaam geworden in deze tijd. Maar dat is nog niet alles. Als iedereen slaapt, zijn de ‘Troebadoers’ in de weer.
Deze liefhebbers van Americana en de Grunneger streektaal schrijven hun liedjes het liefst in het maanlicht.
In hun tweede theatertournee mijmeren Alex Vissering en Jan Henk de Groot en Edwin Jongedijk over het leven on the road, de liefde en hun dromen. Naast de eigen songs komen klassiekers voorbij van Elvis Presley, Johhny Cash en Neil Young. De Troebadoers komen op zondag 8 november naar Roden en daar zijn losse kaarten voor verkrijgbaar.
De losse verkoop van zowel Paul van Vliet als van de Troebadoers start voor Vrienden bij de kassa van het theater op donderdag 25
juni om 18.00
uur en
duurt
tot
19.30
uur.
En
voor
ieder-
een
die geen Vriend is zijn kaarten op vrijdag 26 juni online te koop (www.theaterroden,nl)./ Kaarten kosten 19,50 euro, inclusief koffie of thee bij binnenkomst en een pauzedrankje.
Vrienden
kunnen maximaal twee kaarten voor Paul van Vliet afnemen.