Peize maakt zich op voor 33ste Decemberloop

PEIZE – Zaterdag 21 December vindt de 33ste editie van de Decemberloop in Peize plaats. De te lopen afstanden zijn 5, 10 en 15 kilometer. Voor de eerste drie heren en dames op de 15 kilometer, is er weer een  geldprijs beschikbaar. Voor de nummer 1 ligt er veertig euro klaar. De nummer twee kan rekenen op twintig euro en de nummer 3 volgt met tien euro. Voor de 9e keer is er ook weer een estafette loop voor teams.

De te lopen afstanden zijn 3 x 5 kilometer en de teams dienen te bestaan uit drie personen. De samenstelling maakt niet uit, zijn zolang er maar drie lopers zijn. Sportverenigingen , bedrijven maar ook familes en vrienden uit Peize en omstreken kunnen hier bewijzen dat ze heel wat in hun mars hebben.Net als als vorig jaar is er weer een kidrun over twee verschillende afstanden.

Dit jaar heeft Kinesis Fysiotherapie uit Peize zich verbonden als sponsor aan deze KidsRun. Deelname is gratis met een herinnering. De start is vanaf 10:00 uur. De start voor de loop over 15 , 10 , 5 en 3×5 kilometer is om 10:30 uur aan de Boerakkerweg. Kleed en douchegelegenheid is er bij de V.V. Peize. Het inschrijfgeld voor de individuele loper bedraagt  acht euro bij voorinschrijving en negen euro bij na-inschrijving.Voor teams is het inschrijfgeld zestien euro bij voorinschrijving en achttien bij na-inschrijving.

Inschrijven kan tussen 9:15 en 10:00 uur in de kantine van de V.V.Peize aan de Hereweg 1b. Er is voor iedereen weer een leuke herinnering. Mail voor vragen naar decemberlooppeize@gmail.com of bel naar 0616685335. (Foto: decemberlooppeize.nl)