Politieke ambities? Meld je aan voor de cursus

NOORDENVELD – Wie een kijkje wil nemen achter de schermen van de lokale politiek en misschien wel politieke ambities heeft, kan zich opgeven voor de gratis cursus politiek actief! De cursus wordt in oktober georganiseerd door de gemeenteraad van Noordenveld.

De cursus Politiek Actief is bedoeld voor iedereen die erover denkt politiek en/of bestuurlijk actief te worden, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn. De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten met daarin een combinatie van theorie en praktijk, interactieve oefeningen en voldoende gelegenheid om kennis te maken met raadsleden.

Praktische informatie

De drie cursusavonden vinden plaats op dinsdag 5, 12 en 26 oktober van 19.00 tot uiterlijk 22.00 uur. Op woensdag 27 oktober vindt de uitreiking van de certificaten plaats en wonen de cursisten de raadsvergadering bij. Alle bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis te Roden.

Aanmelden

Aan de cursus kunnen maximaal 15 personen deelnemen, toelating vindt plaats op volgorde van aanmelden. Deelname is gratis, maar de cursus vraagt wel inzet van de deelnemers.

Aanmelden kan tot 5 oktober bij griffie@noordenveld.nl. Vermeld daarbij naam, adres en telefoonnummer. Wie vragen heeft kan bellen met de griffie op telefoonnummer 088 – 050 88 88.