Prokkelaars voor de zesde keer actief op de golfbaan

RODEN – Op 28 september hebben een twintigtal mensen met en zonder beperking een gezellige, inspirerende en leerzame dag gehad. De deelnemers werden ontvangen met koffie en een lekkernij.

Omdat het, na tien jaar prokkelen, voor de voorzitter van de lokale prokkelwerkgroep, de laatste keer was, had de organisatie van dit evenement op het petit fourtje ‘Tine dank’ geschreven. Nadat Tine haar eigen naam had opgegeten werd er in groepjes uiteen gegaan. Per groep was er iemand van het g-golfteam en een deskundige van de golfbaan aanwezig om de anderen te leren een balletje te slaan, te putten en te chippen. Aandachtig luisterde iedereen naar de uitleg en aanwijzingen en met evenveel aandacht werden de raadgevingen opgevolgd. Maar vooral was er veel plezier onderling. Gerrit Alssema, van de fotoclub, maakte van iedereen een mooie actiefoto. De foto’s worden zoveel mogelijk naar de deelnemers verzonden.

Na het activiteiten was er een heerlijke lunch en hierna gingen de deelnemers naar de driving range om opnieuw te oefenen. Het g-team liet zien hoe je een wedstrijdje speelt en we maakten een wandeling om een indruk te krijgen van de afslagplaatsen en de holes. Als ware talenten kwamen de groepen tegen drie uur weer terug in het restaurant van de golfbaan waar onder genot van een drankje de dag werd afgesloten met dank aan de keuken die trakteerde op heerlijke bitterballen! Ook deze keer was de dag uitstekend georganiseerd door de vrijwilligers van de golfbaan en de Prokkelwerkgroep.