Publiek bepaalt het programma bij 30e editie Indoor Tolbert

TOLBERT – Sinds jaar en dag staat de tuigpaardavond op het programma van Indoor Tolbert. Voor de 30e editie van dit gezellige concours heeft de organisatie besloten om het roer om te gooien. De organisatie heeft namelijk besloten om het publiek deels het programma voor deze tuigpaardavond te laten samenstellen.
Op 6 oktober plaatste de organisatie de deel&win actie op Facebook. De bedoeling is dat mensen hun creatieve ideeën los laten op de invulling van het programma van de tuigpaardavond, een avond die altijd in het teken staat van sfeer, gezelligheid en spektakel. Je kan bijvoorbeeld denken aan een bekende tuigpaardrijder die langskomt, een demonstratie met een bepaald type ras of spectaculaire show. Kortom iets unieks voor de tuigpaardavond tijdens de 30e editie van Indoor Tolbert.
Zonder Facebook
Ook aan onze trouwe bezoekers zonder Facebook of internet is gedacht. Zij mogen hun creatieve ideeën insturen via przaken@indoortolbert.nl of via Stichting Indoor Tolbert, Buinerweg 1a, 9536PG, Ees. De actie loopt tot en met 20 november.