RAS vrijwilligers getrakteerd op jubileumshirt

RODERESCH/ALTEVEER/STEENBERGEN – IJsvereniging RAS staat stil bij haar 75-jarig jubileum. Afgelopen zaterdag werden de jubileumshirts gepresenteerd en komende zaterdag wordt de verjaardag van de ijsbaan uitbundig gevierd rond het clubhuis met een hapje en een drankje, muziek, sport en spel.

De 38 vrijwilligers van de ijsvereniging werden extra gewaardeerd. Zij kregen een speciaal T-Shirt of Poloshirt aangeboden met Logo opdruk: 75 jaar ijsver. RAS.

De 38 Shirts zijn zaterdag aangeboden aan het bestuur en de vrijwilligers, door Deze zijn aangeboden door Trijntje Hagenauw, Fysiotherapeut met Praktijk in Roderesch (in het RAShuys). Trijntje is al jaren verbonden aan de ijsvereniging RAS, ze ziet daar steeds weer een glans vanuit gaan welke afstraalt op de RAS-bewoners en een grote cirkel daaromheen.

De vele sponsoren van de ijsver.RAS hebben ervoor gezorgd dat er een stevig fundament ligt onder de activiteiten van de ijsvereniging. En dat trekt dan weer de vele vrijwilligers aan.

IJsvereniging RAS is verder volop in ontwikkeling en werkt aan een duurzaam beleid. Zo werd afgelopen week ook het dak vol gelegd met zonnepanelen.