Raymond Bolt nieuwe aanwinst bij VEV’67

LEEK – Raymond Bolt heeft besloten om seizoen 2018-2019 voor VEV’67 in Leek uit te komen. Momenteel voetbalt Raymond nog bij derde divisie club Be Quick 1887.
Bolt, woonachtig in Leek, kiest dus volgens seizoen voor VEV’67. Na een lange periode vol reizen en op hoog niveau te hebben gevoetbald wil hij het wat rustiger aan doen en dichter bij huis voetballen. Bolt: “VEV’67 is een mooie club met mooie ambities die bij mij passen en ik wil daar graag aan bijdragen.

De Leekster is begonnen bij Leek Rodenburg. In 2004 ging hij naar Be Quick 1887.Na een periode van acht seizoenen maakte hij de overstap naar Harkemase Boys, hiermee werd hij kampioen in de hoofdklasse. Na 4 jaren keerde hij weer terug naar Be Quick.
En nu dan VEV’67, waar hij sinds lange tijd weer op fiets naar het voetbal kan gaan. “Ik wil graag met mijn ervaring een steentje bijdragen om een stabiele eersteklasser te worden met VEV’67 “. VEV’67 is erg blij met de komst van Bolt. Volgens de Leeksters past Bolt qua persoonlijkheid en karakter goed bij de club.