Kleurrijk en divers gecombineerd met goede en tijdloze basics

Joy hangt vol met nieuwe voorjaarscollectie

Afbeelding
Foto: Joy

RODEN – Joy House of Brands is helemaal klaar voor een nieuw seizoen. De winkel hangt vol met de nieuwe collectie. De rode draad is dit seizoen kleurrijk en divers, maak je outfit eigen door het combineren van ‘showstoppers’ met neutralere en tijdloze basics.

De damescollectie is dit voorjaar ontzettend divers: felle kleuren (als roze, koraal en vele tinten blauw) gaan hand in hand met alle neutrale tinten. Glitters en metallics worden gewoon doorgetrokken. ‘Showstoppers’ worden gecombineerd met tijdloze basics. ‘Zo kun jij een outfit helemaal eigen maken. En met al die neutrale items draag je meteen bij aan de duurzaamheid van je kledingkast. Want een goed, neutraal kledingstuk verveelt nooit’, aldus Pascal Bezu.

 Het is heel trendy om verschillende materialen te mixen. Divers is ook wat de pasvormen laten zien: zo kun je bij het kiezen van een broek kwartetten met de opties in pasvormen. Jeans is deze zomer echt een trend, maar er is veel concurrentie van pantalons (en jumpsuits, een musthave!). Wanneer de lange broeken te warm worden, zijn skorts deze zomer dé trendy vervanger. Rok (skirt) van voren, korte broek (short) van achteren. De voordelen van beide kledingstuken gecombineerd in één.

Waarin mannen dit voorjaar het beste voor de dag komen? Goede basic t-shirts in een wat zwaarder materiaal. Daarnaast zijn de co-ord sets als die van Lyle & Scott helemaal in. Onmisbaar is een goed overshirt; met kouder weer over een trui of shirt gewoon binnen, met warmer weer perfect als zomerjas. Kleur is er ook bij de heren genoeg dit seizoen. Trendy is een wat wijdere denim (een tapered, straight of loose fit). ‘En dat draagt ook nog eens veel lekkerder.’

Dit jaar staat bij Joy in Roden in het teken van een grote verbouwing. De eerste stappen hierin zijn reeds gezet en dit weekend is hiervan de grote heropening. In de kelder zijn de dames- en kindermode van plaats gewisseld, zodat de damesmode in het najaar nog kan uitbreiden! Voor nu is het resultaat een volledig vernieuwde kelder, met een prachtige stijlvolle dameskant en een waar paradijs voor kids aan de andere kant.

Joy House of Brands is gevestigd in Roden, Leek, Haren, Zuidlaren en Zuidhorn. Kijk op joy.nl voor meer info.