Repair Café succesvol in Norg

NORG – Op woensdag 18 september was het een komen en gaan in het Repair Café in De Brinkhof. Dit in de ruimte van Het Trefpunt van Welzijn in Noordenveld.

‘Ondanks de goede plek in Roden is er op verzoek van inwoners van Norg nu ook een tweetal bijeenkomsten in De Brinkhof geprikt en wel op 18 september en 16 oktober. En het mag gezegd worden, WiN heeft dat goed ingeschat, met 18 bezoekers en evenzoveel apparaten, werden de verwachtingen waar gemaakt. De eerste bijeenkomst op 18 september was een schot in de roos,’ laat Richard Ton namens het Repair Café weten. Waterkokers, een klok, een kapotte grasmaaier, een stofzuiger, een telefoon, van alles en nog wat werd daar waar dat kon gerepareerd. Het ging er gemoedelijk toe, een ieder werd hartelijk ontvangen en een kop koffie of thee werd ingeschonken. ‘Voor wie ons nog niet kent, wij repareren allerlei kleinere apparaten, speelgoed, klokken en kleding en dergelijke. Wat we niet doen zijn fietsen, computers en stoffering, hiervoor zijn er al andere diensten in onze gemeente. Alles gaat vrijwillig, ook de bijdrage die u kan leveren om onze kosten te dekken,’ aldus Richard Ton.

Opgeven hoeft van tevoren niet, wie iets te repareren heeft is weer welkom op woensdag 16 oktober in de Brinkhof. Wie moeite heeft om met te repareren spullen naar de Brinkhof te komen in verband met bijvoorbeeld vervoer kan hiervoor hulp en informatie krijgen bij het buurtwerk van WiN locatie Norg krijgen 050 317 65 00.