Slenema en Aalders Belastingadviseurs en Accountants

Een nieuw hoofdstuk

 

RODEN/PATERSWOLDE – Een nieuw jaar en het begin van een nieuw hoofdstuk, zo zou je het besluit van Jan Aalders en Jacob Slenema kunnen noemen. Bijna 10 jaar na het ontstaan van Sabanoord Accountants en Adviseurs gaat het kantoor splitsen. Per 1 hebben Jan en Jacob de kantoren in Paterswolde en Roden overgenomen en gaan zij zelfstandig verder onder de naam Slenema en Aalders Belastingadviseurs en Accountants.

Een verrassende keuze aangezien er in de branche van Accountants en Adviseurs veel samenwerkingsverbanden worden gezocht. In plaats daarvan gaan Jan Aalders en Jacob Slenema zelfstandig verder. “Wij hebben hier heel bewust voor gekozen”, geeft Jan Aalders aan, “Na 10 jaar zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de samenwerking niet heeft gebracht wat de oprichters indertijd voor ogen hadden. Dan moet je conclusies trekken en keuzes durven maken.”

Het kantoor in Assen gaat verder onder de naam Sabanoord fiscale en financiële adviseurs. De komende maanden wordt vorm gegeven aan de nieuwe onderneming. Jacob Slenema vult aan: “We zijn een andere onderneming en daar hoort een nieuwe naam en een nieuw logo bij.” Jan Aalders: “Helemaal nieuw is de naam Slenema in Roden en omstreken zeker niet, het kantoor is ooit in 1976 opgericht door Jacob zijn vader. In Paterswolde zijn Jacob en ik steeds meer een vertrouwd gezicht geworden, ondanks dat er nog geregeld naar Hilbrant Hartlief wordt gevraagd, de voormalig oprichter van het kantoor in Paterswolde.”

De kantoren van Slenema en Aalders Belastingadviseurs en Accountants blijven gevestigd op de huidige locaties. “Voor het personeel van de kantoren Paterswolde en Roden was de keuze wel een verrassing,” zegt Jacob Slenema. “Maar iedereen is nu vol vertrouwen over de ingeslagen weg. Voor klanten betekend dit dat de voor hen bekende personen nog steeds werkzaam zijn op de kantoren. Hierdoor blijft de service en klantvriendelijkheid, zoals men gewend is gewaarborgd.”

Kantoor Roden: Kanaalstraat 60, Roden. Telefoon: 050- 501 40 74. Kantoor Paterswolde: Hoofdweg 231 Paterswolde. Telefoon: 050-309 13 55.