Snel een strakker lijf met Afslankstudio De Wilp

DE WILP – Een strak lijf zonder al teveel overtollige kilo’s. Wie droomt er niet van? Toch vechten veel vrouwen en mannen al jaren tegen hun gewicht. Slaan voor de zoveelste keer aan het diëten of werken zich in het zweet in de sportschool. Helaas blijft blijvend resultaat vaak uit. 

Afslankstudio De Wilp is hét adres waar je wel zichtbaar resultaat boekt, zonder streng dieet. Hoe? Door stroom vooral in combinatie met de afgestemde infraroodstraling en water. Een ding is zeker: je boekt snel en zichtbaar resultaat zonder dat er veel tijd mee kwijt bent.  

Twaalf en half jaar nu, runt Rika Boonstra haar fraaie afslankstudio in De Wilp. Met succes. Vrouwen én mannen uit de wijde omgeving weten haar te vinden wanneer ze af willen van hun overtollige kilo’s. En dat is niet zo vreemd, want je ziet snel resultaat bij Afslankstudio De Wilp. Het geheim? Een apparaat welke je buik-, been- of bilspieren traint en energie uit je vetcellen haalt terwijl jij stil ligt. Die vetcellen krimpen vervolgens, je spieren worden sterker en je lichaamsomvang neemt af. E.P.S. heet het revolutionaire apparaat wat je snel een strakker lijf bezorgt. Ook prettig: de persoonlijke begeleiding van Rika. Dit is een must volgens haar. Ze blijft gedurende de hele sessie bij je.

Stroom, infrarood en water

“Ik kan ervoor zorgen dat mensen na twaalf behandelingen een kledingmaat minder hebben. En het mooie is dat ze daar eigenlijk niets voor hoeven te doen. Ik werk met stroom en infrarood. Dat en het drinken van water (om de afvalstoffen af te voeren) zorgt voor een gegarandeerd resultaat”, legt Rika uit. “Mensen kunnen hier centimeters verliezen op de plaatsen waar ze dat ook echt willen.  Ook dat laatste bekende randje wat je juist weg wilt hebben.” Een kuur van 12 sessies kost slechts 350 euro. En daarmee is ze behoorlijk voordelig wanneer je het vergelijkt met andere aanbieders in deze sector. Afvallen is niet het enige waar Rika mee helpt. Ze is er ook voor mensen met rugklachten, de spierziekte MS en voor mensen die om wat voor reden niet of moeilijk kunnen sporten. De “pulspads” op je lijf zijn aangesloten op het apparaat en deze trekken aan de spieren van je lichaam. Hierdoor krijg je hetzelfde resultaat als wanneer je naar de sportschool gaat.

En dat in een half uurtje. 30 minuten in de stoel staat gelijk aan 2 à 3 uur buikspieroefeningen doen. Dus ook om de tijd hoef je het niet te laten. ” Ook iets voor jou? Maak dan gebruik van het aantrekkelijke introductie-aanbod: in plaats van 49,50 betaal je slechts 29,95 euro.

Afslankstudio De Wilp. Telefoon: 06-37286175.  Meester Nennstiehlweg 34 in De Wilp. Web:  www.afslankstudiodewilp.nl.