Spannende riddertochten en piratenfeesten op Landgoed Nienoord

image

LEEK – Dat Familiepark Nienoord een fantastische plek is voor een ouderwets gezellig kinderpartijtje is natuurlijk algemeen bekend. Maar helemaal nieuw zijn het Bakkersfeestje en de Piraten Expeditie. Met vriendjes en vriendinnetjes klimmen en klauteren, glijden van één van de vele glijbanen en natuurlijk een ritje met de trein maken. Bij zonneschijn maar ook bij regen kun je met z’n allen spelen in de grote overdekte speelhal in Familiepark Nienoord of in het overdekte subtropische Zwemkasteel. Kort om: een unieke locatie om je kinderfeestje te vieren!

Er zijn verschillende kinderfeestjes te reserveren op Landgoed Nienoord. Zo is er sinds kort de ‘Piraten Expeditie’! Verkleed als piraat ga je samen op een spannende zoektocht naar de schat op Expeditie Nienoord. De zoektocht zit vol met leuke piratenvragen en -opdrachten. Ben jij zo geslepen als een piraat en ontdek je waar de schat ligt?

Houd je van cup cakes, of regent het buiten? Kies dan voor ‘Nieno’s Bakkersfeestje’. Wat is er nou leuker en vooral lekkerder dan je eigen cup cakes versieren en dat ook nog eens met je beste vriendjes en vriendinnetjes te doen! Je krijgt hiervoor chocolade, slagroom, spekjes en nog veel meer. Alle ingrediënten voor een smakelijk kinderfeestje zijn aanwezig! Ondertussen mag je natuurlijk best stiekem proeven, zoals een echte bakker dat ook doet.

Echte ridders kunnen ‘Nieno’s Ridderspeurtocht’ lopen. Kun jij alle vragen van de speurtocht oplossen? Dit kinderfeestje is een avontuurlijke wandeltocht van 1 tot 1,5 uur die je op een speelse manier laat kennismaken met Landgoed Nienoord en al haar geheimen. Ga op pad bewapend in een echt ridder outfit met een zwaard en helm!