Sparta C1, D1 en D2 kampioen

|
| Foto: |

ZEVENHUIZEN – Vorige week speelden Sparta C1, D1 en D2 allemaal een wedstrijd om het kampioenschap. Sparta C1 speelde tegen het combinatieteam van Hoogkerk en Club Brothers uit Groningen. Na een spannende 3-2 ruststand stoomde de aspiranten in de tweede helft door naar een mooie 7-3 overwinning. Sparta D1 speelde tegen het Groningse Nic./Alfa-college en had geen elke moeite om hen te verslaan. Bij rust was het al 12-0 in het voordeel van de Zevenhuisters. Eindelijke floot de scheidsrechter bij een 24-3 eindstand af. Sparta D2 nam het op tegen directe concurrent HHV uit Hollandscheveld. Bij rust hadden de meiden al een kleine voorsprong gecreëerd, maar na rust lieten zij pas echt hun kwaliteiten zien. Via mooi samenspel werd de 15-6 eindstand bereikt.
Alle teams kregen namens het bestuur en de Technische Commissie een mooie roos en natuurlijk de felicitaties voor deze geweldige prestatie.