Verlies voor DES, Sparta en OWK

REGIO – Geen goed weekend voor de regionale korfballers want zowel DES, Sparta en OWK verloren hun wedstrijd. OWK speelde tegen ZKC’19 en speelde een goede eerste helft. Bij rust stond OWK dan ook met 9-8 voor. Na de rust was het een ander verhaal en liet OWK teveel kansen liggen. De wedstrijd kantelde in het voordeel van de thuisclub, die uiteindelijk met 21-16 aan het langste eind trok. DES begon het nieuwe seizoen in Oosterwolde tegen DIO. In de eerste helft liet DES niets zien hetgeen een 15-4 ruststand tot gevolg had. Na de thee speelden de Norgers wel veel beter, veel eer viel er niet meer te halen. Uiteindelijk werd het 26-15 voor de ploeg uit Oosterwolde. Sparta Zevenhuizen startte ook vals aan de competitie. Na een gelijkopgaand begin liep Revival bij rust uit naar een 7-4 voorsprong. Ook na de thee waren de doelpunten schaars. Revival liep uit naar 10-5, waarna Sparta nog terugkwam tot 10-7. Gaandeweg kwamen de mannen en vrouwen uit Zevenhuizen dichterbij. De gelijkmaker zat er echter niet meer in: 11-10.