Halve finale beker JO13-1 VV TLC

LEEK - VV TLC JO13-1 speelde afgelopen zaterdag de halve finale beker tegen VV Sweel JO13-2 uit Zweelo. Om 11.30 uur was de aftrap en kwamen de spelers van beide teams het veld op. De supporters van VV TLC maakten er een fantastische sfeer van met vuurwerk. De eerste minuten was het spel bij beide teams iets afwachtend, waarbij TLC veel de bal had, maar geen kansen creëerde.

Na 11 minuten scoorde Senna Alkema (TLC) de 1-0. Ook de 2-0 kwam op naam van Alkema toen hij de bal voor de voeten kreeg en in de bovenhoek schoot. De 3-0 werd vrij snel na de 2-0 gescoord door een goede counter van Wouter Ebbinge. Voor de rust waren het opnieuw Alkema en Ebbinge die nog een keer scoorden en daardoor ging TLC de kleedkamers in met een 5-0 voorsprong.

De tweede helft begon matig bij TLC, maar na 10 minuten scoorde Alkema opnieuw en was het 6-0. De 7-0 was een teamgoal waarbij TLC vanaf achteruit wist op te bouwen en er werd gescoord door Ebbinge. Na het scoren van de 8-0 door Alkema kreeg hij een publiekswissel. Aryan Rahmani maakte een mooie solo welke hij wist af te ronden en de 9-0 op het scorebord schoot.

Trainer Rick Renkem is trots op zijn Ploeg! ‘We hebben vandaag kunnen genieten van het spel, de goals en het publiek welke in grote getale aanwezig was.’ Zaterdag 1 juni speelt VV TLC de finale tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO13-1 in Zuidwolde.